ÇORUM / MERKEZ - Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu

Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu

Kale Mah Aksaray 3. Cad. No15 19100 / ÇORUM
Vizyon
Dr. Sadik Ahmet Ortaokulu, öğrencilerinin hedef davranışlara ulaşması için öğretim yaşantılarını düzenleyen, öğrencilerinin modern araç ve gereçleri kullandığı çevresel bir eğitim ve kültür merkezi olacaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, iyi insan, iyi vatandaş olarak yetişmesini, kendisini, ailesini, milletini ve tüm insanlığı seven, lise kurumlarına gittiğinde başarılı olan bireyler olarak toplumdaki yerini almasını sağlamak.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine yakın konumda bulunduğu için yürüyerek veya belediye tarafından belirlenen otobüslerle ulaşılabilir.
Okulumuza öğrenci taşıması yapan servisler mevcuttur.
Kale Mah Aksaray 3. Cad. No:15 19100 / ÇORUM
Okulumuz Çorum il merkezine 3 km. uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Futbol, futsal, hentbol, voleybol, hokey, korfbol, bocce, dart, badminton, bilek güreşi, muay thai, kick boks, teakwando, judo, güreş, atletizm, stranç branşlarında okulumuzda çalışmalar yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
okulumuzun hali hazırda yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim sistemine entegrasyonunu konu alan " Sen ben hepimiz" adlı KA 1 personel hareketliliği projesi devam etmektedir.