ÇORUM / MERKEZ - Dr.Sadık Ahmet Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili gösteriler öğrencilerimizin emekleriyle sunuldu.

Mrt

Birsen Ekim Özen okulumuza söyleşi ve imza etkinliğine geldi.

Mrt

Dönem Sonu Etkinlikleri sebebiyle mze gezisi gerçekleştirildi.

Şbt

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Türkçe Öğretmenlerimiz Zerrin ARSLAN ve Engin ÖZEN'in hazırlamış olduğu tiyatro gösterileri veliler ve öğrencilerimize sergilendi. Emeği geçen tüm öğrencilarimize teşekkür ederiz.

Ara

5 /H sınıfı tiyatro atölyesi gezimiz

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni tüm okul olarak saygı ve özlemle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlaması tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ekm

"Cumhuriyet'in 100. Yılında Gençler Asırlık Çınarlarımızla Buluşması" kapsamında öğrencilerimiz Ahmet TULUK Beyfendiyi ziyaret edip okulumuzda da misafir ettiler. Öğrencilerimiz bilgi birikimlerinden yararlanarak kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Bilim Tarihi ve Felsefesi konulu söyleşimiz Cumhuriyet Dönemi Bilim ve Bilim İnsanları başlığıyla okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat ÇAVUŞ tarafından gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Ekm

Dyk başvuru tarihleri tüm veli ve öğrencilerimize duyrulur.